Tájékoztató sajtónapi rendezvényünk elhalasztásáról

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos, jelentős és előre kiszámíthatatlan kockázatok miatt – összhangban a Magyar Kormány és a Fővárosi Önkormányzat álláspontjával –, elnökségünk úgy döntött, hogy a legkisebb mértékben sem kívánjuk az esetleges fertőzés veszélyének kitenni tagjainkat. Ezért a március 12-én 14 órára meghirdetett sajtónapi rendezvényünket határozatlan időre elhalasztjuk. Székházunkban ezen a napon, csütörtökön 12 órától nem fogadunk látogatókat.
Tavaszi képzőművészeti tárlatunk, amelynek anyaga már székházunk falain van, hétfőtől – március 16-tól – irodánk nyitvatartási idejében egyénileg vagy kisebb csoportokban megtekinthető. A tárlat díjazottjait és Mészáros Géza megnyitójának szövegét honlapunkon adjuk közre (muk-press.hu). Ugyancsak a jövő héten, március 18-tól átvehetők székházunkban a Magyar Múzsa folyóiratunk legfrissebb számának tiszteletpéldányai.
A Petőfi Sándor Sajtószabadság-díjakat közösségünk tagjainak és a média képviselőinek jelenlétében, nyilvános rendezvényen szeretnénk átadni a díjazottaknak, ezért a díjátadó ünnepséget egy későbbi időpontban – amennyiben lehetséges, még a tavasz folyamán – rendezzük majd meg.
Kérjük minden meghívott megértését a nehéz szívvel, de felelősségünk tudatában hozott, közösségünk érdekét szolgáló döntés miatt.
Baráti üdvözlettel: a MÚK elnöksége

Kategória: Médiavilág

About Author