MÉG 10 NAPIG PÁLYÁZHAT! PÁLYÁZATI KIÍRÁS „HBLF MÉDIA A TÁRSADALOMÉRT – 2014”

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) immár tizenharmadik alkalommal hirdeti meg pályázatát, melynek célja: elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását. A pályázatra nevezhetnek újságírók, riporterek, szerkesztők, illetve az őket jelölő magánszemélyek vagy szervezetek is, a pályázat nyertese azonban csak a mű szerzője, készítője lehet. A nevezés mellékleteként 1 darab pályaművet lehet benyújtani. A pályázatra a kitöltött Pályázati adatlap beküldésével nevezhetnek.

A pályamű olyan riport, interjú, műsor vagy műsorrészlet lehet, mely 2013. november 1. és 2014. december 31. között valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban magyar nyelven jelent meg, és a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő, a különböző szektorok (állami, önkormányzati, civil, gazdasági), csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával sikeresen megvalósult kezdeményezéseket népszerűsít.

A pályázatot legkésőbb 2015. január 30-án, 12.00 óráig a [email protected] e-mail címre kell eljuttatni. A pályázati adatlapot ezen a linken érhetik el.

 

Részletek:  Media a Tarsadalomert 2014_palyazati kiiras_FINAL_10NAP

Kategória: Médiavilág

About Author