A Magyar Múzsa folyóirat bemutatójával és a 4. Tavaszi Tárlat díjainak átadásával újranyitottuk székházunkat

A Magyar Múzsa folyóirat bemutatójával és a 4. Tavaszi Tárlat díjainak átadásával újranyitottuk székházunkat

Június utolsó napján, hosszú idő után először, ismét összegyűltünk Bartók Béla úti székházunkban.

A nagy érdeklődéssel kísért rendezvényen dr. Lovas Dániel, a MÚK elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően Mártonfi Benke Márta festőművész, 4. Tavaszi Tárlatunk kurátora, a kiállító művészek jelenlétében beszélt a különleges sorsú idei tárlatról.

A kiállítás lezárásaként átadtuk hagyományos díjainkat. A Tavaszi Tárlat aranydiplomáját Kiss Márta festőművész kapta. Ezüstdiplomát két művész vehetett át: Opánszki Tamás és Mészáros Bori.

A Magyar Nemzeti Írószövetséggel közös rendezvényünk folyóiratunk két legutóbbi számának bemutatójával folytatódott. A megjelentek átvehették a Magyar Múzsa márciusi és júniusi számait. Ez alkalommal mutatkozott be először nagyobb nyilvános rendezvényen a Magyar Nemzeti Írószövetség. A nemrég alakult írószervezet létrejöttének körülményeiről Madár János elnök beszélt. Ezután Kalász István főtitkár és a vezetőség többi tagja mondta el gondolatait. Egy pályázati felhívást is közreadtak. Végül jó hangulatú, estébe nyúló baráti beszélgetéssel zárult a székházunkat újranyitó rendezvény.

Kategória: Médiavilág