A MÚK tisztújító közgyűlése

Miután a vezető testületek mandátuma lejárt, szeptember 30-án tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Újságírók Közössége. A megjelent tagok – a járványügyi előírások szigorú betartása mellet – meghallgatták és elfogadták az elnökség beszámolóját a végzett munkáról, majd megválasztották a következő négy évre a szervezet tisztségviselőit.

A MÚK újraválasztott elnöke, dr. Lovas Dániel beszámolt a tagságnak az elmúlt négy évben végzett munkáról

A Magyar Újságírók Közössége elnökévé ismét dr. Lovas Dániel lap- és könyvszerkesztőt, szakírót választották. Ugyancsak megerősítették tisztségében az eddig alelnököt, Madár Jánost. Szervezetünk megújult elnökségének további tagjai: Balogh Andrea Johanna, Demsa Márton, Lengyel János, Mártonfi Benke Márta, Turbók Attila.

Megújult a MÚK Ellenőrzési és Felügyelő Bizottsága is, amelynek elnökévé dr. Szilvay Balázst, a Lakihegy Rádió ügyvezetőjét választotta meg a tagság. A bizottság tagjai: Haeffler András, Kern István.

A fontos határozatok meghozatalát követően a MÚK kulturális folyóiratának, a Magyar Múzsának frissen megjelent, szeptemberi számával ismerkedhettek meg a közgyűlés résztvevői a Bartók Béla úti székházban.

A Magyar Múzsa kulturális folyóirat szeptemberi számának címlapja. A lapszám tartalma hamarosan elérhető lesz pdf-formátumban a honlapunkon
Kategória: Médiavilág

About Author